Yritys

[dd-parallax img=”https://www.mekalaite.com/wp-content/uploads/2018/10/maanrakennusta_tietoa9.jpg” height=”500″ speed=”3″ z-index=”-100″ mobile=”https://www.mekalaite.com/wp-content/uploads/2018/10/mobile-tietoa9.jpg” position=”center” ][/dd-parallax]

Tietoa meistä

Maanrakennus Kaartoaho Ky on lahtelainen, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla toimiva luotettava yhteistyökumppani erilaisiin maanrakennusprojekteihin.

Yritystoimintamme lähti käyntiin vuonna 1993 kuormauspalvelua tarjoavana yksityisenä elinkeinonharjoittajana nimellä Tmi Pekka Kaartoaho. Vuodesta 1997 olemme kasvattaneet tunnettavuuttamme vastuullisena maanrakennusalan urakoitsijana toteuttaen laadukasta ja asiakaslähtöistä maanrakentamista Päijät-Hämeen alueella. Yhtiömuotomme muutettiin kommandiittiyhtiöksi vuonna 2010. Kotipaikkamme on Lahti.

Palvelumme ovat suunnattu yksityisille pientalorakentajille ja saneeraajille, vapaa-ajan asunnon rakentajille, PK-yrityksille, rakennusliikkeille ja insinööritoimistoille.

Yrityksessämme työskentelee 4-8 työntekijää sesongista riippuen. Käytössämme on nykyaikainen kone- ja kuljetuskalusto.

Toiminta-ajatuksemme
Maanrakennus Kaartoaho Ky:n toiminta-ajatuksena on toteuttaa laadukkaita, asiakaslähtöisiä ja sovitussa aikataulussa pysyviä maanrakennuspalveluita, sekä olla vastuullinen yhteistyökumppani erilaisissa maanrakentamiseen liittyvissä projekteissa.

Laatu
Toimintamme ja laatutavoitteemme ovat RALA ry:n hyväksymän laatujärjestelmän mukaisia. Tarkalla laadunvalvonnalla vaikutamme myös kustannusten ja riskien hallintaan.

Asiakaslähtöisyys
Työympäristömme kehittäminen ja henkilökuntamme jatkuva kouluttaminen takaavat asiakkaillemme motivoituneen ja osaavan yhteistyökumppanin. Tavoitteenamme on saavuttaa uusia asiakkaita tarjoamalla räätälöityjä maanrakennuspalveluja asiakkaidemme toiveet huomioiden.

Aikataulut
Valvomme aikataulun toteutumista ja puutumme ohjaustoimenpitein aikataulupoikkeamiin, mikäli poikkeamilla on vaikutusta maanrakentamisprojektin toteutukseen. Huolehdimme maanrakentamistöiden osalta myös oikeasta teknisestä toteutusjärjestyksestä.

Vastuullisuus
Meille vastuullisuus tarkoittaa lopputuotteen hyvää laatua, eli sopimuksen mukaisten velvoitteiden ja vaatimusten täyttymistä sekä sovituista suunnitelmista ja sopimuksista kiinnipitämistä. Kuulumme Luotettava kumppani -rekisteriin.